Bestellen

Varkens KI Nederland werkt met de besteldagen maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Bestellingen die voor 9.00 uur in de ochtend zijn gedaan worden dezelfde avond of nacht geleverd. Uiterlijk voor 7.00 uur de volgende ochtend. Uitzondering hierop zijn de bestellingen die zaterdag worden gedaan. Deze worden in de nacht van zondag op maandag geleverd, uiterlijk maandagochtend 7.00 uur.  Voor bestellingen doorgegeven na 9.00 uur kan er niet worden gegarandeerd dat er de eerstvolgende leverdag wordt geleverd.

U kunt op verschillende manieren bestellen bij Varkens KI Nederland:

Snel en gemakkelijk via VRS (voor heel Nederland): 0411 – 64 48 68

Volg de handleiding VRS en toets uw bestelling in.

Persoonlijk, via de medewerkers van onze distributiecentra

Bestelnummer distributie: 0411 – 64 88 11

op werkdagen kunt u tot 17.00 uur contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 0411 64 88 20.

Via de Order app

Meld u hier aan voor het gebruik van de Order app.

Download hier de handleiding voor de Order app.

U kunt hier de Bestelkaart Varkens KI Nederland downloaden met daarop de codes van de beren, de telefoonnummers en de openingstijden.

Voor de tarieven kunt u hier de Tarievenlijst Varkens KI Nederland downloaden.

Algemene Leveringsvoorwaarden Varkens KI Nederland BV

SPF (PRRS-vrij)

U bestelt bij Varkens KI Nederland sperma. Zoals wellicht bij u bekend kan sperma het PRRS-virus bevatten. Om die reden adviseert Varkens KI Nederland u om sperma te laten testen op het PRRS-virus door middel van het uitvoeren van een PCR-test.

Dergelijke PCR-testen kan Varkens KI Nederland voor u laten uitvoeren tegen vergoeding van de hiermee gemoeide kosten. Indien u een dergelijke PCR-test niet wenst af te nemen zijn de eventueel gemoeide gevolgen voor uw rekening en risico.