Op tijd, Kwaliteit en Innovativiteit

Spermadoses over de vervaldatum en wachten op de spermabezorger is bijna verleden tijd. Verlenging van de houdbaarheid en een verbeterd logistiek proces hebben voordelen voor u: meer gebruiksgemak, hogere efficiëntie, gegarandeerde spermakwaliteit en meer regelmaat.

Varkens KI Nederland en Topigs Norsvin nemen u graag mee in het proces dat gedurende 2018 heeft plaatsgevonden en vanaf begin 2019 zal worden geïmplementeerd bij Varkens KI Nederland. Van bestellen via product en productie naar distributie, al deze belangrijke stappen om u de best mogelijke tube sperma te leveren komen ter sprake.

Meld u hier aan voor één van de bijeenkomsten.

Aanmelden voor de Bongerd in Heteren klik dan hier

Voor de Poppe in Markelo kunt u zich hier aanmelden

Wilt u naar Nia Domo in Boekel komen klik dan hier

Aanmelden voor De Schatberg in Sevenum kan hier