Bestellen: eenvoudig en flexibel

Wij maken het u graag makkelijk. Daarom introduceerde Varkens KI Nederland vorig jaar de AIM Order app. Met deze app is het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen per week sperma te bestellen. Daarnaast verbeterden wij het Voice Respons System (VRS). Met de aanpassingen in dit systeem is het nog eenvoudiger om sperma te bestellen. 

Vanaf begin dit jaar is het mogelijk om via de VRS een leverdag door te geven. Daarnaast ontvang u automatisch een orderbevestiging per e-mail. Met de AIM Order app krijgt u een bestelvoorstel. Dit voorstel wordt gemaakt op basis van uw historische bestellingen. Het voorstel kunt u naar behoefte aanpassen.

Het succes van de AIM order app is mede te danken aan de koplopers onder onze afnemers, de mensen die de app als eerste in gebruik namen. Dankzij hun tips is de AIM order app nog gebruiksvriendelijker geworden. Als dank voor het gebruiken van de app zijn vier Samsung tablets verloot. Wij feliciteren de winnaars!

  • Familie Korten uit Heibloem
  • Roel Hakvoort uit Keijenborg
  • Varkensbedrijf Ebbers uit Vierlingsbeek
  • Familie Krabben uit Mariënvelde

Wij blijven de AIM Order app ontwikkelingen. Heeft u ideeën of suggesties ter verbetering? Laat het ons weten.
De AIM order app werkt op alle IPhones, IPads en Android telefoons en tablets. Via de Play-store of APP-store is de app eenvoudig te installeren.

Meer nieuws